pátek 28. února 2020

Shrnutí sezony 2019

Sezona 2019 je u konce, pojďme si ji společně zopakovat a projít.

 Tato sezona pro nás byla velmi vyjímečná, nejen že jsme vstupovali do sezony s novým o dost silnějším strojem, ale také ze 70% novým týmem. A co jsme vlastně v letošní sezoně stihli ?



  V soutěži O pohár okrsku Ledce jsme odjeli všech 11 kol, z toho byli 2x první a celkově 2. Premiérově jsme odjeli také 12 kol Západočeské hasičské ligy, zde jsme nezískali ani bod, zato našli skvělé kamarády.


 Sezonu jsme zahájili na 1. kole O pohár Hořiny v Hradci. Druhým rokem se nám povedlo uspořádat Noční požární útoky. Letos tím rozhodně nekončíme. Již 25.10. nás mužete podpořit na Noční jízdě okrsku Ledce a 9.11 na Poslední kádi roku 2019. Myslíme taky na Vás. V únoru jsme uspořádali vydařený hasičský bál, nechyběly ani již tradiční jarní a podzimní rybářské závody a kopnout do míče jste si mohli na 23. ročníku Stýskalské berle. A v aktivitách pro Vás pokračujeme. 2.11. se na Vás budeme těšit na Hallowenském discu a na začátku prosince společně rozsvítíme stromeček. Tohle vše by ale nebylo bez určitých lidí. Proto naše velké díky patří významným lidem: začneme holkama Nikčou a Áňou, které pro Vás natáčeli naše výkony a nám dávali psychickou podporu, velké díky patří panu Josefu Nehonskému a jeho firmě Ortopedická protetika za zapůjčení dodávky a finanční podporu, takže velké díky. Dále si velké poděkování zaslouží Obec Žilov, která nám poskytla finance na novou stříkačku. Bez našeho pana starosty SDH Ladislava Nového by naše sezona taky za moc nestála, děkujeme tedy za neustálou podporu, ochotu a pomoc.Velké díky patří taky klukům z Chotíkova a Nevřeně za předání svých rad a poskytnutí časomíry. No a v neposlední řadě Vám všem kteří ste nás podporovali. 


DÍKY!